Digitaalgras – Over Ons

Digitaalgras is een community die al sinds 2004 online FIFA & PES toernooien op verschillende consoles organiseert. Ook bespreken we andere videogames, Career Mode, Pro Clubs, Ultimate Team en de wereld van het echte voetbal. Meld je nu aan op het forum!

Geschiedenis
Wat gebeurde er allemaal in 2004? Een paar hoogte- en dieptepunten:
– Theo van Gogh werd vermoord in Amsterdam
– Een tsunami in Zuid-Oost Asie zorgde voor 185.000 doden en 40.000 vermisten.
– Een onbekende kleine website genaamd “Facebook” werd gelanceerd.

In het Nederlandse voetbal werd Ajax kampioen van het seizoen 2003/2004 en werd er een schitterend doelpunt gemaakt door de dan 23-jarige Zweed “Zlatan Ibrahimović”, met een rush tegen NAC.

In 2004 verzamelden ook een stel fanatiekelingen zich online om tegen elkaar toernooien en cups te gaan spelen. Op een website genaamd PESLive. Echt een organisatie was er destijds niet, maar na een paar maanden bruiste het forum en ontstond er wel een organisatie. Daarna is er veel gebeurd. PESLive kwam ten einde en werd overgenomen door andere forum members. Toen in 2008 PES voor het zoveelste jaar op rij teleurstelde en FIFA eigenlijk best goed bleek te zijn werd het tijd voor een nieuw forum en een andere naam. Digitaalgras werd de nieuwe naam en die naam gebruiken we nog steeds, al online sinds 2008!

Op Digitaalgras zijn sindsdien tientallen toernooien en competities voor Seasons en Ultimate Team georganiseerd. Daarnaast groeide de community in aantal, maar bleef het een hechte groep. Zo zijn er zelfs al meerdere ontmoetingen georganiseerd tussen leden van Digitaalgras! Zonder die geweldige leden had Digitaalgras nooit kunnen groeien tot wat het nu is.

Ik wil dan ook iedereen ontiegelijk bedanken voor alle posts, alle topics, alle wedstrijden die zijn gespeeld, alle toernooien, de winnaars, de verliezers, de oude garde, de nieuwe garde én de organisatie van Digitaalgras.

Dat er nog vele mooie jaren mogen volgen! :D

Digitaalgras