FIFA 17 Toernooien

Op ons forum organiseren we al enkele jaren online FIFA toernooien op meerdere consoles. Ieder toernooi heeft zijn eigen tintje. Zo variëren de teamcriteria, de gamemode, de spelregels en nog veel meer. Een voorbeeld van een toernooi is One Man Only. Dit is een toernooi wat gespeeld wordt met H2H, met de teams uit onze eigen Eredivisie. Iedere deelnemer kiest één speler uit zijn team met wie hij mag gaan scoren. Alle andere doelpunten tellen niet mee voor de einduitslag. Dit toernooi heeft eerst een poulefase en daarna een knock-out fase. Na het toernooi krijgen de nummers 1, 2 en 3 van het toernooi een fraaie medaille uitgereikt, deze medaille is zichtbaar onder je profielfoto. Zo kan het hele forum zien dat jij het ver geschopt hebt dat toernooi. Ieder toernooi heeft natuurlijk zijn eigen verschillende medaille. Heb jij ook al zin in FIFA 17 toernooien?

Meedoen aan FIFA 17 toernooien kan door een berichtje achter te laten in het inschrijftopic van het desbetreffende toernooi. Hiervoor moet je natuurlijk wel eerst even een account aanmaken op onze site, dit is echter snel gebeurd. Nadat je je vervolgens even hebt voorgesteld in ons welkomsttopic, kan je gelijk meedoen aan FIFA 17 toernooien! We proberen namelijk altijd een toernooi bezig te hebben en van een nieuw toernooi de inschrijving te hebben lopen. Ook organiseren wij competities op Digitaalgras. Dit doen wij met zowel H2H als FUT (Fifa Ultimate Team). Vooral de FUT-competitie is altijd erg populair door de leuke teamcriteria.

Nadat de inschrijving van een FIFA toernooi is gesloten, volgt er een loting. Via die loting wordt bepaald bij wie je in de poulefase komt en wie dus je tegenstanders zijn. Vervolgens kan je aan de slag met het maken van een afspraak in het afsprakentopic. Het is altijd belangrijk om tijdig je tijden te posten, zodat je vlot tot een afspraak met je tegenstander komt. Voor het spelen van je wedstrijden heb je altijd voldoende tijd. Na de poulefase volgt er een knockout-fase om uiteindelijk te beslissen wie er met de prachtige medailles vandoor gaan. Regelmatig worden finales live gestreamd via Twitch, dit is altijd erg leuk om te kijken.

Lijkt het je leuk om mee te doen aan onze online FIFA 17 toernooien, meld je dan snel aan op ons forum! Inschrijven kan op Xbox One en PS4.

FIFA 17 Toernooien