EA Access: Een fantastische aanbieding!

EA Access

Over een kleine week is het zover: de release van FIFA 17! Maar daar wil je natuurlijk helemaal niet op wachten, je wil de game nu spelen! EA heeft daar iets handigs op bedacht namelijk: EA Access!

Door middel van het aanschaffen van EA Access kan je namelijk alle EA games (en dus ook FIFA 17) 5 dagen voor de officiële release al spelen. Helaas wel maar voor 10 uur, maar desalniettemin een toffe actie! Echter is deze service natuurlijk niet gratis. Zo kost een lidmaatschap 3,99 euro per maand en een jaarabonnement 24,99 euro. Op het eerste oog klinkt 4 euro voor 10 uur spelen best prijzig. Echter krijg je in ruil voor jouw lidmaatschap op EA Access 10% korting op de aanschaf van iedere nieuwe game van EA. Een klein rekensommetje leert ons dus dat het voordeliger is om eerst EA Access en vervolgens FIFA 17 aan te schaffen, dan enkel FIFA 17! Daarnaast krijg je bij iedere aanschaf van een nieuw spel een maand EA Access gratis.

Een korte opsomming:

– 10% korting op aanschaf FIFA 17 (en andere spellen)

– 5 dagen voor de release 10 uur lang de beschikking over FIFA 17

– een extra gratis maand EA Access

Wie wil dat nou niet? Voor allen geïnteresseerden hier een linkje naar de site van Xbox om EA Access aan te schaffen!

Overigens is het een maandabonnement wat automatisch iedere maand wordt verlengd. Dus mocht je na een tijdje geen gebruik meer willen maken van deze service, vergeet dan niet tijdig je abonnement op te zeggen.

Categorieën: FIFA