FIFA Pro Clubs op DG!

Wat is er nou leuker dan met vrienden samen een potje FIFA Pro Clubs te spelen? FIFA Pro Clubs is een van de gezelligste game modes van FIFA en daar wordt op DigitaalGras.nl dan ook veel aandacht aan besteed. Op ons forum kan je jouw eigen club maken, zodat je bijvoorbeeld via het forum afspraken kan maken om tegen andere clubs op DigitaalGras te spelen, of om nieuwe leden voor je club te werven! Je krijgt vervolgens je eigen subforum toegewezen, met ruimte voor een session alert, clubinformatie, etc.

Digitaalgras.nl zorgt voor extra leuke variatie van FIFA Pro Clubs. Een voorbeeld hiervan is de Mix-Up Cup. Iedereen op het forum kan zich hier voor inschrijven en dat wordt dan ook veelvuldig gedaan. Vervolgens worden er uit de aanmeldingen aanvoerders gekozen die de teams gaan samenstellen door middel van om beurten iemand te kiezen. Uiteindelijk worden er zo zes teams gevormd, die op een zondagavond gaan strijden voor de fameuze blender. Blender? Ja blender! De winnaars van dit toernooi krijgen namelijk allemaal een mooie medal, in dit geval een blender, uitgereikt die in hun profiel zichtbaar is. Tijdens de Mix-Up Cup zit iedereen gezellig bij elkaar in de party. Mede daardoor is dit toernooi altijd een groot succes!

Een club aanmaken op DG is heel makkelijk. Je gaat naar het FIFA Pro Clubs topic en door middel van het aanmaken van een nieuw topic, kan jij vervolgens aangeven dat je jouw club graag op DG wilt hebben! Wat leuke informatie over de club, de clubtenue’s, teamleden, is altijd leuk om te lezen, dus vergeet dat er zeker niet bij te vermelden. Voor dat je dit kan doen, moet je natuurlijk wel eerst even een account aanmaken op DigitaalGras.nl.

Om mee te kunnen doen met toernooien hoef je dat enkel aan te geven in het desbetreffende inschrijftopic. Voor sommige FIFA Pro Clubs toernooien, zoals de Mix-Up Cup, heb je geen eigen club nodig en kan je dus ook gewoon meedoen als je clubloos bent.

Durf jij het aan om het op te nemen tegen andere FIFA Pro Clubs op DigitaalGras? Of ben je juist op zoek naar een nieuwe club? Meld je dan vooral aan op het DigitaalGras forum en ga de strijd aan!

FIFA Pro Clubs